Pilegaard-Henriksen er en af Danmarks stærkeste VVS-virksomheder, som har nogle af landets mest kompetente håndværkere og ingeniører som tænker fremad når de er ude at operere. Pilegaard-Henriksen har deres historie helt tilbage fra 1914, og de har derfor som en af de få, kunne fejre deres 100 års jubilæum. Grunden til denne lange leve alder, er at Pilegaard-Henriksen er innovative, og følger med tiden, og fornyer hele tiden deres horisont inden for VVS faget.

Pilegaard-Henriksen udføre alle former for VVS-service, samt giver en rigtig godt og kompetent vejledning om energibesparelser, så du kan undgå at betale unødvendige penge for din samlet energiregning.

Når Pilegaard-Henriksen får nye opgaver, så vurderes de nøje. Både for at kunne skabe mest værdi for dig som kunde, men også for at gøre slutproduktet så energibesparende som muligt. Dermed bliver slutproduktet også fremtidssikret, og vil give endnu bedre værdi for dig.

Pilegaard-Henriksen har siden 1993 været tildelt ISO 9001 certificeringen, hvilket er et af de mest anerkendte kvalitetsmærker som man kan tildeles. Det er derfor tydeligt at Pilegaard-Henriksen er din vej til at få rigtig godt VVS-service, med den bedste kvalitet.

Pilegaard-Henriksen opererer i hele landet. Dette er muligt da de har 5 filialer liggende fordel over hele landet. Så næsten lige meget hvor du bor, så kan du få et kvalitetsservice af Pilegaard-Henriksen til dit VVS problem.

Pilegaard-Henriksen er så anerkendte, at de har nogle af landet største virksomheder samt offentlige bygninger som referencer. Pilegaard-Henriksen har bl.a. givet deres service til flere afdelinger hos Universitets Hospitalet i Odense (OUH) Der udover har Syddansk Universitet samt flere af IKEAs varehuse været tilfredse kunder af den service som de har fået af Pilegaard-Henriksen.

Søger du en hjælp til VVS i Odense, Vejle, Glostrup, eller en anden lokation nær deres filialer, så vælg Pilegaard-Henriksen, hvis du skal have et VVS-service i den bedste kvalitet, og med den mest fremtidssikret løsning.

Adresse

Adresse:

Cikorievej 4 5220 Odense SØ

GPS:

55.392596, 10.43759590000002

Telefon: