Pillestoker er en af de få danske webshops som specialiserer sig i salg og service af pillefyr + tilbehør. På hjemmesiden finder man et bredt udvalg af forskellige produkter der blandt andet tæller dette populære blackstar pillefyr. Der bliver dog også solgt andre produkter som fx skorstene og gulvvarmesystemer.

Folkene bag Pillestoker.dk har hele 20 års erfaring med pillefyr og pillebrændere. Dette vil sige, at de har haft med dem af gøre lige siden de kom på markedet i 1998. Denne erfaring gør, at de er yderst kompetente når det kommer til at vælge de rigtige produkter, og rådgive en til at gøre det rigtige valg. De produkter man kan vælge imellem på hjemmesiden er alle i yderst høj kvalitet, og de er udelukkende valgt baseret på pillestokers erfaringer.

Det kan ofte være svært at handle online, og det bliver ikke nemmere, når det er pillefyr som der er tale om. Derfor er det vigtigt, at kan man kan ringe eller skrive til Pillestoker for at få svar på ens spørgsmål. Man kan ringe i tidsperioden mellem kl. 9.00 – 15.00 man – torsdag og 9.00 – 14.00 fredag.

Pillestoker.dk har stort fokus på miljøet. Pillefyr en ganske miljørigtig løsning, så dem kan man sagtens benytte med god samvittighed. Udover dette er deres hjemmeside CO2 neutral, og den indpakning de benytter sig af er venlig mod miljøet.

 

 

 

Adresse

Adresse:

Præstøvej 153 4640 Faxe

GPS:

55.179888, 12.060913000000028

Telefon: