Psykolognord er stedet, hvor du kan komme til psykologsamtaler uden ventetid, lige meget hvor du står henne i din tilværelse. Dem som har brug for psykologhjælp, har typisk brug for den akut. Der er ikke noget værre end, når man er i en uønskværdig situation, at få at vide, at der først er tid til en samtale om lang tid. Vi er alle forskellige og har derfor også forskellige behov. Derfor tilbyder Psykolognord dig den hjælp, som du har brug for, når du har brug for den. Med et engageret hold af psykologer, der står klar til at hjælpe dig, kan du få hjælpen uden at skulle stå på en lang venteliste.

Plads til følelser og den som du er

De fleste mennesker oplever svære tider og måske en tilværelse, som ikke er den mest optimale for dem. Psykologer vil hjælpe dig bedst muligt, lige meget hvad grunden end måtte være for at opsøge dem. Du kan være blevet udsat for mobning, oplevet noget tragisk eller noget helt tredje. Uanset hvad, så vil disse psykologer give dig et rum, hvor der er plads til dine følelser og til den person, som du er. Psykolognord har en psykologafdeling i Odense, hvor du kan få hjælp, hvis du skulle have brug for psykologhjælp.

De kan hjælpe med mange forskellige problemstillinger

Psykologerne har bl.a. behandlinger for angst, stress, depression, sorg og lavt selvværd. Men er disse ikke en del af dine problemstillinger, så kan du sagtens tage kontakt til dem alligevel, de tager imod alle, som henvender sig til dem. De ved at når man har det svært, så har man brug for en venlig sjæl, som ser dig, som det menneske du er.

Adresse

Adresse:

Mageløs 12, 2. sal, tv. 5000 Odense C

GPS:

55.3944943, 10.383696600000007

Telefon: