Hvis du er i gang med et projekt hvor der skal være noget slidstærkt gulv hvad end det er til indendørs eller udendørs brug, så har du helt sikkert overvejet at bruge gulv af et materiale som gummi. Gummifliser er et ufatteligt alsidigt produkt der kan bruges i mange forskellige sammenhænge og du har uden tvivl selv betrådt et par gummifliser, sikkert helt uden at bemærke det.

Du kan finde gummifliser steder som på legepladser, i fitnesscentre, arbejdsstationer og mange andre steder hvor man har behov for et slidstærkt men samtidig blødt underlag der ikke går i stykker så nemt. En anden stor fordel ved gummifliser er at de har en fremragende evne til dræn og derfor behøves du ikke tænke ret meget på at kunne komme af med regnvand hvis du bygger udenfor.

Hos Rubberproff er alle vores gummifliser lavet af 100% genanvendt gummi, derfor er vores materialer miljøvenlige og du kan bruge dem til dit projekt med god samvittighed.

Hos Rubberproff elsker vi komponenter lavet i gummi. Gummi er et fantastisk materiale der har rigtig mange funktioner og kan bruges i rigtig mange sammenhænge. Gummi er et hårdt og slidstærkt materiale, men samtidig er det også bøjeligt, og vil altid finde tilbage til sin oprindelige position efterfølgende. Gummi er også meget stødabsorberende og isolerende hvilket blot udvider hvad man kan bruge de forskellige gummimaterialer til. Hos Rubberproff kan du få meget mere end standardiserede komponenter. Vi kan levere komponenter der passer lige til dit behov og til dit projekt. Derfor skal du aldrig tøve med at ringe til os, hvis du har brug for nogle materialer i gummi.

Adresse