Saxo.com er stedet, hvor du kan købe bøger, både e-bøger, lydbøger og de fysiske udgaver. Saxo var den første boghandel, som solgte bøger, over nettet i sin tid og har i dag nok Danmarks største udvalg af bøger, som består af flere millioner danske og udenlandske titler. På deres siden kan du frit vælge imellem genre, som skønlitteratur, biografier, krimier, romantik, samfund, kunst & kultur og meget mere. Der er mulighed for, at kunne indleve sig i et eventyr eller blive klogere på emner, som økonomi eller sprog – der er uendelige muligheder.

Lydbøger

Det smarte ved en lydbog, er at du er mere fri. Du behøves ikke at slæbe en tung bog med dig, du behøves ikke at side ned, ligge ned eller være rolig og du kan lytte til en lydbog, hvor som helst og når som helst. Du kan lytte til lydbøger mens du rydder op eller når du er på vej et sted hen. Lydbøger kan også give en anden oplevelse, som bøger ikke kan, da der bliver læst op af en professionel, som kan lave stemmer til de enkelte karaktererne, så de træder mere igennem. Dette er med til at bygge op om fortællingen og giver den dermed en ny dimension.

Kundeservice og returret

På Saxo.com kan ringe ind og stille spørgsmål, hvis du har brug for hjælp og du har 30 dages returret. Der er åbent fra man-fre fra 9.00-17.00, der er derfor gode muligheder for at komme i kontakt med deres kundeservice. Du kan selvfølgelig også sende dem en mail, hvis disse tider ikke passer til dig.

Adresse

Adresse:

Østerbrogade 200 DK-2100 København Ø

GPS:

55.7117257, 12.577916500000015

Telefon:
Email:
Web:

-