Polyklorerede bifenyler der i daglig tale blot kaldes for PCB, er et giftigt materiale, der i værste tilfælde kan være kræftfremkaldende. Det blev brugt i op mod 3 ud af 4 bygninger opført mellem 1950 og 1977, hvilket vil sige rigtig mange af de store parcelhusområder. Det gælder også renoveringer der blev lavet i perioden, så bor man i et hus fra denne periode, kan det være en rigtig god ide at få boligen eller bygningen tjekket.

SealingGroup er specialister af forsegling af PCB, for modsat eksempelvis skimmelsvamp og lignende, så skal der ikke brydes vægge ned og lignenden for at komme af med PCB. I stedet laver man det der hedder en PCB forsegling (som du kan læse mere om her) hvor man forsegler mere end 99% af giftstoffet. Det betyder også, at det ikke er noget, der behøver betyde en kæmpe økonomisk udskrivning, hvis man finder ud af at huset indeholder PCB i fugerne.

Bag Sealing Group står en gruppe anerkendte entreprenører fra den danske byggebranche, der har en gennemgribende forståelse af branchens behov og udfordringer.

Adresse

Adresse:

Roholmsvej 8 2620 Albertslund

GPS:

55.6663459, 12.3610769

Telefon: