Shophojgaard.dk er shoppen hvor du kan købe markedsførings produkter til din virksomhed, som kan hjælpe til med at profilere den. Webshoppen er din totale leverandør af firmagaver – reklame og markedsføringsprodukter. Du kan finde et stort udvalg inde for profiltøj, hvor der er mange forskellige kategorier af tøj, at vælge imellem. Tøjet er i høj kvalitet, hvor virksomhedens logo enten kan broderes på eller trykkes på. Dette vil være behjælpeligt med at brande virksomheden og skabe mere opmærksomhed, som ellers ikke ville blive skabt.

Mange firmagaver at give

En gave til nye kunder eller gode samarbejdspartnere er altid en god ide og et godt initiativ. Shophojgaard.dk giver muligheden for at købe et bredt udvalg af firmagaver, som kan bruges til at skabe et positiv forhold. Bl.a. kan der vælges imellem forskellige gaver inde for dansk design, hvor kendte danske designere som Kay Bojesen, Bjørn Wiinblad, Kâhler og mange andre er repræsenteret. Alle disse designere udstråler kvalitet og stilfuldhed, som ville kunne afspejle netop jeres virksomhed på en positiv måde. De har f.eks. den kendte Kay Bojesen Abe og Garde, som hver er elegante træfigurer.  Der findes også firmagaver inde for kategorierne glas, interiør, køkkenudstyr, skåle & fade og ure. Der er rig valgmulighed for at finde den perfekte gave at give.

Få tryk på produkter

Webshoppen sælger mange produkter, hvor du kan få tryk logo på, som virksomheden kan bruge til at profilere sig med og giver shophojgaard.dk et bred udvalg af produkter, som virksomheden ville kunne bruge.

Levere til forskellige kunder

Virksomheden har erfaring med at levere til små og store virksomheder, institutioner og offentlige virksomheder. Dette gør dem meget fleksible i deres arbejde og deres kontakt med kunder.

Adresse

Adresse:

Øster Skibelundvej 47a 6600 Vejen

GPS:

55.44555010000001, 9.118467900000041

Telefon: