Skiltex har siden 2008 solgt skilte i Danmark og er nu den største udbyder af skilte, displays & messeudstyr på nette herhjemme. Skiltex kan tilbyde mange forskellige produkter inde for de forskellige kategorier. Der er skilte til erhverv, restaurant, butik og flere. Du kan f.eks. købe en kridttavle til din cafe eller et mægler-skilt, hvis du er ejendomsmægler. Du kan også finde displays i mange størrelser og varianter, akryl displays, brochureholdere, rammer og menu-mapper. Alt sammen er samlet ét sted, så det er nemt at finde lige hvad du har brug for.

Levering og gode anmeldelser

På webshoppen kan du både handle som erhvervskunde og som privatkunde. Der er prisgaranti på alle vare og fri levering ved køb over 800kr. Derudover tilbyder webshoppen også dag-til-dag levering og gratis retur. Skiltex.dk har top karakter på trustpilot og mange gode anmeldelser, hvilket er med til at skabe en god troværdighed.

Sikkerhandel

Skiltex har siden 2009 været skilteleverandør til landets 98 kommuner, både store som små. Du kan altid komme i kontakt med deres kundeservice og få råd og vejledning om de forskellige produkter, fra en ekspert. Som kunde kan du handle sikkert på webshoppen, da den er godkendt af e-handelsfonden og er blevet e-mærket. Dette sikre at webshoppen blive undersøgt fra tid til anden og derved gennemgået, for at være sikker på at du kan stole på siden. Det sikre bl.a. at webshoppen altid levere en god købeoplevelse og let adgang til persondatapolitikken.

Skiltex har eget lager hvor de fleste af deres vare er lagervare, derfor kan de levere hurtigt, når du bestiller i god tid.

Adresse

Adresse:

Glerupvej 7C 2610 Rødovre

GPS:

55.6973275, 12.435359199999994

Telefon: