Skousen er Danmarks førende og en af de mest erfarende inde for hårde hvidevare. Deres webshop har et bredt udvalg af hårde hvidevare. De kan levere høj kvalitet til lave priser og de har en dybdegående viden om alle deres produkter, da de har været i branchen i over 60 år. Du kan trygt stole på Skousens vejledning og rådgivning. På webshoppen finder du f.eks. en god og fyldestgørende beskrivelse af hver produktkategori. Der er eksempelvis rådgivning om, hvad der er vigtigt at have fokus på, når man skal investere i et produkt fra en bestemt kategori.

Finansiering og kundeservice

Skousen tilbyder en finansieringsmodel, der ikke koster mere end hvad produktet koster. Det er uden renter og du kan derfor let få din drømme ovn, køleskab, opvasker eller hvad det ellers måtte være. Du kan udover finansiering også få hjælp fra kundeservicen, alle dage i ugen, med spørgsmål om lagestatus, leveringstid og meget andet. Kundeservicen er tilgængelig fra 08:00-22:00. Det sikre at du selv efter en lang arbejdsdag, kan tage kontakt til Skousen og få hjælp til hvad end det måtte være.

Prismatch

For at kunne tilbyde de laveste priser på markedet har de prismatch, hvor prisen på et produkt bliver matchet, hvis du finder den billigere i en anden dansk webshop.

Montering

Skousen tilbyder også at montere dine nye hvidevare for dig, med deres udannede og certificerede hvidevaremontører. Så du som forbruger kan være sikker på, at det bliver gjort rigtigt og sikkert.

Hvis du vil købe hvidevare fra nogle af de mest erfarende inde for branchen, så er Skousen.dk et godt sted at starte.

Adresse

Adresse:

Vestre Strandallé 54 8240 Risskov

GPS:

56.1886672, 10.2191968

Telefon: