Soundstorexl.com er din online lydforhandler. SoundstoreXL sælger alt indenfor lyd. Det er en webshop der er lavet af lydeksperter og musikere, til dig der gerne vil have det bedste lydudstyr. Ligemeget om du er dj, eller musiker, så kan du finde lige det du skal bruge på SoundstoreXL.

SoundstoreXL har specialiseret sig i lyd, og udvalgt de bedste produkter til dig der er musik interesseret. Hvis du er dj, kan du købe alt udstyr, lige fra højtaler til dj-pult og lyskomponenter. Hvis du er musik interesseret, så er kan du købe alt det bedste udstyr til fx at lave dit eget lydstudie. Du kan købe alt det nødvendige udstyr der skal til for at kunne indspille dine helt egen sange hjemme på egen adresse. Derudover kan du også købe rigtige og autentiske musik instrumenter, til dig der kun vil have alle de bedste instrumenter til musikken.

Du kan få de fleste instrumenter på SoundstoreXL, men specielt guitar og trommer er SoundstoreXL blevet eksperter. Du kan få rådgivning og alt andet du behøver når du laver dit køb af et nyt musik instrument igennem SoundstoreXL.

SoundstoreXL vil gerne matche både danske og udenlandske priser indefor professionelt lyd-, lys-, scene- og Dj-udstyr.

Adresse

Adresse:

Norddigesvej 4

GPS:

56.2102703, 10.216450099999975

Telefon:

-

Email:

-