Spil-Aps er Danmarks største spil webshop, med alle former for spil – både store og små spil, samt inde og udendørs spil.Spil-Aps har i sær gjort sig interessant på deres bordspils udvalg, hvor de har i flere forskellige former for spil – Eksempelvis bordtennisborde. Dette er nogle rigtig gode spil, til de som har en del plads i hjemmet, som endnu ikke er fyldt ud. Sådanne spil er et alle mands spil, og er både egnet til hyggelige familie eftermiddage, eller aftener med fester og gode stunder. Er du så privilegeret, at du allerede har et bordtennisbord, eller noget andet inden for kategori. Så kan du også sagtens tage et kig på Spil-Aps´ webshop, hvis du f.eks. mangler enkelte dele til dit bord – så som bordtennisbat, eller billardkøer. Du kan nemlig også købe disse separat hos Spil-Aps.

Du kan også få fat i mindre spil, hvis pladsen ikke er til mere der hjemme. Du kan få en lang række spil, som sagtens kan stå på et bord, og dermed også ligges væk uden at det står i vejen for jer til dagligt. Har du og din familie en have til ejendommen, så skal du vælge at tage et kig på Spil-Aps´ forskellige have spil. Du finder helt sikker et spil som du og familien kan bruge en masse timer på, når sommeren vender tilbage.

Er du ikke interesseret i at købe spil, da du ikke mener at det bliver brugt nok, så har du faktisk også mulighed for at leje dig til de fleste af Spil-Aps´ vare, og nøjes med at bruge det til eventuelle fester. Du kan både leje diverse spil, jukebox samt kasinoudstyr.

Hvis du gerne vil se på varen før du køber den, så kan du frit vælge at tage hen og besøge deres fine Showroom i Rødovre, hvor du kan se ordentligt på de vare som du har i købstankerne.

Alt i alt, så kan du få mange forskellige former for ydelser hos Spil-Aps, som man ikke får andre steder.

Adresse

Adresse:

Tørringvej 3 DK-2610 Rødovre

GPS:

55.6950907, 12.4317764

Telefon: