Stage er et af Danmarks største advokatfirmaer med landets stærkeste hold af top professionelle forsvars advokater, der altid er klar til at hjælpe med at forsvare alle slags sager.

Stage har 9 super dygtige forsvars advokater ansat, og alle advokaterne har mange års erfaring inden for strafferet, og ved derfor hvor vigtig det er at få alle sider er belyst i den pågældende sag. Advokaterne fra Stage advokatfirma er der for deres klienter, og de følger deres sager fra start til slut, med 100% engagement. Synes advokaten derfor at de oplyste materialerne ikke er sigende nok i sin klients sag, er de ikke blege for selv at sætte en undersøgelse i gang, som kan give et helt andet syn på hele sagen.

Er også til hjælp mens du sidder i fængsel, hvis du fx har brug for at vide hvordan du søger hjælp til at betale din husleje, eller hvis der er problemer med afviklingen af dine besøg. De hjælper altså med at belyse alt det man har ret til i fængslet. Du kan læse meget mere om hvad du har ret til med hensyn til valgt af advokat osv. på deres website – hvor du også kan læse om hver enkelt advokat, og hvilke sager Stage har haft tidligere.

Stage har gennem årenes løb været forsvare for nogle af Danmarks største sager, som de også har fået medhold i. De har altså kunne påvise de bedste bevis materialer i en lang række sager, som har resulteret i at deres klient, enten har skulle have en mildere straf, slet ingen straf eller erstatning for forkert behandling.

Skal du bruge en forsvarsadvokat, som der er der for dig hele vejen i gennem din retssag, og som kan belyse korrekte bevismaterialer. Så tag kontakt til Stage advokatfirma, og få belyst de bedste sider af din sag.

Adresse

Adresse:

Vesterballevej 25, 7000 Fredericia

GPS:

55.5249906, 9.725040700000022

Telefon:
Email: