Der er desværre ikke mange danskere som har taget håndarbejdet til sig. De fleste danskere har engang haft håndarbejde i skolen, og det er der en grund til. Det er nemlig meget praktisk at kunne sy. Man kan både reparere gammelt tøj eller, hvis man er rigtig dygtig sy sit helt eget tøj.

Dette er Stofgiganten godt klar over, og derfor lader de sig ikke skræmme af de få unge mennesker som syr til dagligt. Til gengæld er giver Stofgiganten folk en rigtig god grund til at begynde at sy med deres webshop.

Stofgiganten er en webshop som specialiserer sig i at sælge stof i metervare, sytilbehør, snitmønstre, opskriftsbøger og forskellige typer garn. Samtlige produkter er til konkurrencedygtige priser, så man ikke behøver at kigge andre steder. Med et af snitmønstrene kan man blandt andet selv sy den populære babynest.

Stofgiganten ved, at der er forskel på stof, og de sælger netop produkter fra begge sider af pris af prisskalaen. Stofgigantens produkter er generelt af høj kvalitet, men der er og forskel på de billigste og de dyreste produkter.

Hos Stofgiganten har de kunden i fokus. De ved godt, at det kan være besværligt at handle stof på nettet, da man ikke kan holde det i hånden. Derfor er man mere end velkommen til at ringe til deres kundeservice alle hverdage fra kl. 10:00 – 14:30 eller skrive en mail.

 

Adresse

Adresse:

Snedkervej 17 6710 Esbjerg V

GPS:

55.504481, 8.414199000000053

Telefon: