I takt med at alderen stiger kan det begynde at føles som om at ens muskler og led ikke rigtigt kan følge med længere. Det gælder især for de muskler der bliver brugt meget i løbet af en dag som f.eks. ens ben.

En god løsning

Heldigvis findes der måder hvorpå man hurtigere kan få styrken tilbage i benene igen også selvom at man er ved at blive lidt ældre. Normalt skal benene restituere før at de kommer til fuld styrk igen, og det gør de normalt gennem hvile. Men det er faktisk en proces man kan accelerere hvis man har det rigtig udstyr ved hånden. Og det kan du heldigvis få rigtig nemt!

Med et par kompressions- og massagestøvler fra Sundeben.dk har du denne oplagte løsning til at sørge for at du igen kan være ordentligt gående. Jo før du starter med at pleje dine ben og passe på dine muskler og led, jo længere vil du kunne udskyde eventuelt fatale problemer der måske vil kræve en kørestol. Med et par kompressions støvler har du muligheden for at tilpasse den til en masse forskellige programmer der kan hjælpe lige præcis dig og dine problemer med at blive løst så du ikke skal døje så voldsomt med dem længere.

Mange andre smerter funktioner

Udover at hjælpe med at restituere dine muskler og led i bene så har kompressionsstøvlerne også en række andre positive funktioner som du kan drage nytte af. F.eks. så kan de hjælpe mod gigtsmerter, dårlig blodcirkulation og faktisk også hjælpe dig med at lindre smerte hvis du har ondt i benene. Støvlerne kommer i en handy taske som re rigtig nem at have med. Derfor kan du også brug støvlerne hvis du skal ud og rejse eller vær væk hjemmefra i en længere periode.

Adresse

Adresse:

Tirsbæk Søvej 115, 7120 Vejle Øst

GPS:

55.731181494585, 9.6222151535919

Telefon: