Tennberg Rengøring er et dansk rengøringsfirma, som yder en kontinuerlig god service. Deres koncept er helt simpelt ”Vi gør rent”, de fokuserer på at gøre rengøring så simpel, som overhovedet muligt. Tennberg Rengøring gør rent i København og i hovedstadsområdet. Rengøringsfirmaet tilbyder bl.a. rengøring af kontor, af private hjem, af klinikker, institutioner og vinduespolering med mere.

Ordentlig rengøring

Tennberg Rengøring har mere en 20 års erfaring med erhvervsrengøring og har derfor den rette erfaring i hvordan, der bliver gjort ordentlig rent på kontoret. Det er vigtigt med en ordentlig rengøring på kontoret, da der typisk er mange mennesker samlet ét sted og tastaturet på computeren bliver brugt flittigt. Der hvor der er mange mennesker, er der ofte gode muligheder for bakterierne at sprede sig. Derfor er den rette rengøring af stor betydning.

Firmaet går op i miljøet og at skåne det mest muligt. Derfor bruger de også rengøringsprodukter der er miljømærket, på den måde undgår de at bruge produkter der forurener meget.

Stabil kvalitet

De har over 250 faste kunder, de servicerer både store og små kunder. Du kan være sikker på at kvaliteten er i orden og stabil, rengøringspersonalet skal i gennem både tjek og oplæring, før de bliver ansat. Derudover kommer der også en inspektør med ud regelmæssigt, for at kontrollere kvaliteten.

Adresse

Adresse:

Høffdingsvej 36, 2500 Valby

GPS:

55.6569221, 12.5073268

Telefon: