Tag dit kørekort hos Tip Tip Trafik

Hos Tip Top Trafik kan du tage teoritimer på hvilket som helst af deres 13 teorilokaler rundt omkring i Danmark. Tip Top Trafik har 40 dygtige kørelærere som du frit kan vælge imellem, når du skal til at starte på dit kørekort.

Det dygtige arbejde kan ses på deres beståelses procent, som de har tilegnet sig gennem årene, og som de er rigtig stolte af.

Deres teoriundervisning foregår med en rigtig teorilærer og ikke med PC undervisning. Så kan du få færdselsreglerne forklaret, lige så du forstår det. Du er derfor sikker på at du får det hele med, til den vigtige teoriprøve. Teoritimerne er fleksible, og du tager derfor bare til undervisning når du har tid. Du kan på deres side finde teoritider, og på den måde selv lave dit eget program, for din undervisning.

De tilbyder både almindeligt kørekort og deres Formel 1 kørekort. Formel 1 kørekortet er til dig som skal have anskaffet dig et kørekort lidt hurtigere. Fx hvis du allerede er fyldt 18 år, og bare vil have det så hurtigt som muligt.

Er du i tvivl om det skal være nu at du skal have kørekort, eller om det er hos Tip Top Trafik at du vil tage det. Så tilbyder de én gratis prøvetime. Du får derfor chancen for at danne dig et indblik i køreskolen, og hvad det går ud på.

Personalet rundt omkring i landet, er alle super engageret, og det ses også på deres høje beståelses procent. De stiller undervisningen efter dine behov, så du kan tage den tid som du har brug for, for at lære at mestre bilkørsel.

Tænker du, at du vil vente pga. økonomien? Hos Tip Top Trafik skal du ikke bekymre dig om dette. Du kan få et finansierings tilbud på 12 mdr. rentefrit. Så kan du stille og roligt i små rater, kan få betalt dit kørekort.

Adresse

Adresse:

Blekingegade 4 2300 København S

GPS:

55.6633479, 12.602381599999944

Telefon: