Vestegnens Låseteknik har specialiseret sig inde for låsesmed branchen. De har over 10 års erfaring og har derfor en stor viden omkring mekanisk og elektronisk sikring. Vestegnens Låseteknik kan være behjælpelig, hvis du skal have skiftet din lås, hvis du har smækket dig selv ude eller skal have repareret låsen. De kan tilbyde en høj service til en rigtig god pris og betjener både private såvel som erhvervskunder. De klare alle opgaver, hvad enten de er store eller små og køre ud døgnet rundt.

De fleste har været i en ubehagelig situation

Vi har stort set alle prøvet at have indbrud, mistet nøglen eller låst os selv ude. Uanset hvad årsagen til dit behov for en låsesmed end måtte være, så er Vestegnens Låsesmed klar til at hjælpe dig. Det gælder også selvom du står og har en defekt lås midt om natten i Ballerup. Låsesmeden klare låsearbejde også i Ballerup. Så kan du trykt overlade arbejdet til dem og slippe for dine bekymringer, der typisk er, når vi ikke kan komme ind i vores egen bolig. Det kan føles meget ubehageligt og måske ligefrem skabe en panik følelse i os. Efter du har taget kontakt til låsesmeden, kan de være fremme hos dig inde for 30 min.

Erfaring

Vestegnens Låseteknik rykker ud i København og omegn og kan sikre din bolig eller virksomhed. De er bronze Certificeret Ruko-center hvilket betyder, at deres låsemede har stor erfaring med og viden om Ruko låse. Låsesmedene hos Vestegnens Låseteknik er alle uddannede låsesmede og klare hverdag mange forskellige opgaver, hvilket gør dem meget fleksible.

Adresse

Adresse:

Hveensvej 10, 2300 København S

GPS:

55.656339, 12.610441

Telefon:
Email:

-