Vindoro.dk er en webshop, som gerne vil sælge vin og samtidig leve op til nutidens nethandel. For det at være vin-sælger har lange traditioner, men det er ikke altid at det lever op til handel på nettet. Denne shop kan tilbyde vin i god kvalitet til skarpe priser. Her kan du vælge imellem Rødvin, hvidvin og champagne. De har et bredt udvalg inde for hver kategori, så selv den kræsne vin-entusiast kan finde noget interessant på siden.

Alt samlet ét sted

Der er vine, som passer til både de tunge kødretter og de lette forretter. Du kan let finde en vin til en middag, hvis du skal have gæster. Du behøves kun at handle ét sted og det er på Vindoro.dk. De søger for at have nye og spændene produkter på lager, så du kan være med på det nye. Det er specielt vine fra USA, som er begyndt at vinde frem i landet. Prøv f.eks. en rødvin, som er lavet på Zinfandel druen, den har stor fylde og intensitet. Den skulle kunne tilfredsstille stort set alle, uanset om man er ny til at drikke vin eller om man, er en garvet vin elsker. Det er sjældent at man støder på vine, som kan dette, men der vinder denne type vin over de andre.

Svært at vælge forkert

Vindoro har altid mange tilbud at byde på, hvad en det gælder rød eller hvid vin. Efter din ordre er blevet gennemført, vil du kort tid efter modtage den, da fragten er hurtigt og problemfri. Når du handler på denne side, så ved du, at du handler det rigtige sted. Kvaliteten på deres vine er i topklasse og det er derfor svært at tage et forkert valg.

Adresse

Adresse:

Rugårdsvej 7,1 5000 Odense C

GPS:

55.399643445127, 10.375832814743

Telefon:

-

Web:

-