Whiteaway er den dansk webshop som fokuserer på at sælge hvidevare til hjemmet. Her kan du, som kunde finde alt inde for opvask, vask, køl & frys til køkkenudstyr og personligpleje. Kort sagt finder du alt hvad du skal bruge i hjemmet i dagligdagen. Hvis du vil være med på det nyste inde for køkkengrej er Whiteaway et godt sted. Der kan findes vejledning om hvorfor at f.eks. en damp ovn er det nye, inde for ovne og hvad en damp ovn egentlig er. Der er også vejledning at finde om induktionskogeplader. Whiteaway infomere og beskriver produkterne, så man som forbruger kan være sikker på, hvad det er man køber. For at være helt sikker på, at kvaliteten på de enkelte produkter holder, kan der læses anmeldelser, fra andre brugere, om produkterne.

Produkter

Webshoppen har et stort udvalg inde for hvidevare og personligpleje og man vil som kunde kunne finde det meste, på siden. Der er produkter og mærker i alle prisklasser, men fælles er at kvaliteten er høj. Der kan købes vare af mærkerne Siemens, Electrolux, AEG, LG, Samsung mfl.

Service

Det gode ved webshoppen er at du kan kontakte en medarbejder fra 8.00-22.00 alle dage, hvis det skulle være nødvendigt. Hjælpen er aldrig langt væk, på siden findes der svar på mange spørgsmål om eksempelvis levering og montering. Der er gratis fragt, prisgaranti og ubegrænset returret. Derudover er der mulighed for, selv at bestemme et leveringstidspunkt, som kan have stor betydning.

Whiteaway startede i 2003 og har siden den gang haft fokus på, den gode handelsoplevelse.

Adresse

Adresse:

Agerbæksvej 21, 8240 Risskov

GPS:

56.1885137, 10.2192248

Telefon: