Vi er efterhånden nået godt ind i november, og det kan ses. Vejret bliver langsomt koldere, imens himlen som oftest er kedelig og grå, imens regndråber falder ned på den kolde asfalt. Hvis du ligesom så mange andre heller ikke er tosset med det danske efterår, så er det måske værd at overveje en lækker smuttur til det noget varmere Italien. Det er her You-go.dk kommer ind i billedet.

You Go er en dansk virksomhed som specialiserer sig i at udleje lækre kvalitetsboliger i Italien. De boliger som You Go råder over er udvalgt efter et sæt kriterier som gør, at samtlige boliger opretholder en vis standard. På den måde sikre You Go sig, at samtlige lejere får den perfekte oplevelse.

På hjemmesiden skal man blot krydse det sted af, man ønsker at rejse hen, vælge den periode man ønsker at være afsted, og så kan man ellers hurtigt få den ønskede bolig reserveret. På you-go.dk er der ikke kun tale om lejligheder, men man kan faktisk vælge imellem lejligheder, bed and breakfast, villa og vingård/agriturismo. Dette gør, at der er noget for enhver smag.

Desuden er der ingen der siger, at det skal koste det hvide ud af øjnene at leje en lækker lejlighed i Italien i en uges tid. På yo-go.dk finder man lejligheder i begge ender af prisskalaen, så næsten alle kan komme afsted en tur. Reserver jeres ferie på vingård her i dag.

Adresse

Adresse:

Vejle

GPS:

55.7113112, 9.536354

Telefon:
Web: